Wat goed is om te weten als je deze site regelmatig bezoekt:

De inhoud van deze website is eigendom van Joke De Wulf. Bijgevolg mag deze enkel gebruikt worden voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. Het is niet toegestaan deze site of onderdelen ervan te kopiëren, wijzigen, verkopen, publiceren, distribueren of te laten circuleren zonder voorafgaande toestemming van Joke De Wulf. Wil je dit toch doen, contacteer me dan voorafgaand via mail of telefoon.

Aan de inhoud van jokedewulf.be kunnen geen rechten worden ontleend. Joke De Wulf is op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor schade (ook niet voor indirecte of gevolgschade) die kan ontstaan door een bezoek aan en gebruik van deze website.

De artikels op deze site worden met de grootste zorg samengesteld en geschreven. Desondanks is het toch mogelijk dat deze onjuisheden bevatten of onvolledig zijn. Vind je iets dat niet klopt of heb je ergens een vraag over? Stuur gerust een mail naar info@jokedewulf.be. Het artikel zal worden aangepast als Joke De Wulf dit noodzakelijk acht.

Sommige teksten bevatten hyperlinks naar websites die beheerd worden door derden. Joke De Wulf is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

Privacy:

Uw persoonlijke gegevens worden met de grootste zorg behandeld en worden niet doorgegeven aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Ze vallen onder de wet persoonsregistratie.