Contact

Je kan langskomen op:


Woensdag : 9u - 18u in Nazareth
Vrijdag : 9u - 17u in Nazareth

Adres


Praktijk Eikpunt
Kortrijkeheerweg 16
9810 Nazareth

Contact


GSM
0496 46 32 76

E-mail
info@jokedewulf.be

Op dit moment is er een cliëntstop voor individuele begeleiding. Je kan je naam doorgeven voor de wachtlijst. Dan word je gecontacteerd van zodra er nieuwe plaatsen zijn.

Wil je inschrijven voor een van de workshops, dan kan dat door een mailtje te sturen of via het contactformulier. Bel me gerust op als je meer info wenst.

Contactformulier

Kom je naar de praktijk in Nazareth, dan geef je best mijn naam in in google maps of waze. Geef je enkel het adres in, dan is de kans groot dat je in Deinze belandt. Een foutje bij waze, zoals je ook ziet aangegeven op de kaart hiernaast. De locatie op het kaartje klopt, het adres dat erbij genoteerd staat, niet.

Belangrijke noot: het is altijd mogelijk dat u verhinderd bent. Om welke reden ook, ik heb er alle begrip voor. Toch wil ik vragen min. 24u op voorhand te verwittigen als u niet komt. Indien minder dan 24u ben ik genoodzaakt de helft van de consultatie in rekening te brengen. Wanneer de afspraak wegvalt zonder verwittiging, zal de volledige kostprijs aangerekend worden.