Beter slapen in 7 weken

Je bent moe. Je wil zo graag beter slapen, maar het lukt niet. Je hebt al zoveel geprobeerd om het wel te doen lukken, maar zonder veel resultaat. Het helpt even, maar even snel ben je terug bij af. Je ziet op tegen de nacht die komt. Wat zal het deze keer zijn? Je hoopt op verandering, maar voelt ook angst en frustratie.

Hoe zalig zou het zijn om weer met een gerust gevoel naar bed te gaan. Om niet meer je ganse leven rond je slaap te organiseren. Om weer vertrouwen te hebben in je lichaam en in je slaap. Om uitgerust wakker te worden en weer energie te hebben om ook de dingen te doen die je graag doet, want die laat je nu vaak vallen omdat je te moe bent. 

Het is niet ondenkbaar. Elk lichaam weet hoe het moet slapen. Het is alleen de handleiding even kwijt. 

Wil jij je slaaphandleiding herschrijven zodat je droom om weer goed te slapen werkelijkheid wordt? Dan is dit je kans.

Let me show you the way.

Op een natuurlijke manier beter slapen

Na dit traject:

  • Heb je inzicht in de werking van je slaappatroon
  • Kan je een ideale slaapsetting voor jezelf kan creëren
  • Weet je welke voeding je slaapstoffen stimuleert of blokkeert
  • Kan je je lichaam en geest tot rust brengen met mindfulness en ademhalingsoefeningen
  • Weet je piekeren een halt toe te roepen met tools uit de cognitieve gedragstherapie
  • Pik je de draad op van het leven dat je wil leiden i.p.v. het geleid wordt door je slaapprobleem
  • Weet je aan welke knoppen te draaien om opnieuw goed te slapen
_TCG6583
joke leest
isabella-and-louisa-fischer-M3bjyGLP81Y-unsplash

Wil je weten hoe het in zijn werk gaat?
Hieronder vind je de praktische info.

Verloop:

6 live online masterclasses van 1.5u. In elke masterclass duiken we tot op het bot op de topics die een cruciale rol spelen in goed slapen. Je krijgt zowel de theoretische achtergrond, zodat je goed weet hoe de vork aan de steel zit, als de handvatten en tools om je slaap te verbeteren. Zo kan je heel gericht zelf aan de slag. Ook het werkboek dat je ontvangt zal je daarbij helpen. Vragen mogen doorheen de sessies via mail doorgestuurd worden en worden steevast beantwoord. Ook de masterclasses verlopen interactief. Ik beantwoord live de vragen die in de chat worden gesteld. 

Data:

13 mei – 20 mei – 27 mei – 3 juni – 17 juni – 01 juli, telkens van 19.30u tot 21u. 

Prijs:

150,-€, voor de 6 masterclasses, incl. syllabus, audio- en ander materiaal, water en thee.
Via de CM geniet je van een terugbetaling van 60€.
Dit mag je overschrijven op BE37 1030 4766 1828, met vermelding van je naam + online slaaptraining. Na betaling ontvang je de link om deel te nemen. Het werkboek ontvang je telkens 24u voor elke masterclass.

Inschrijven : Vul het inschrijvingsformulier hieronder in. Heb je nog vragen over het traject, stuur een mail naar info@jokedewulf.be met je vraag. Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Veelgestelde vragen

  1. Wat is het verschil tussen het masterclasstraject en een individueel traject?

Het masterclasstraject is een training en geen therapie. Dat betekent dat je in het masterclasstraject alle inzichten en tools over slaap aangereikt krijgt en je ze zelf thuis gaat toepassen. Je kan vragen stellen via mail, die zeker beantwoord worden, maar er is geen individueel live contact, tenzij je een extra gesprek inplant. Wens je toch meer begeleiding omtrent persoonlijke factoren die een invloed hebben op je slaap, dan richt je je beter tot het individuele traject. Het masterclasstraject wordt volledig toegespitst op concrete tools en handvatten om opnieuw goed te slapen.

2. Waarom zou je het traject online volgen?

Dit is een ideaal traject als je graag zelf aan de slag wil met je slaap. Je krijgt alle kennis en tools mee, maar je moet er zelf mee aan de slag. Kennis zonder actie is zinloos. Dat betekent dat je dus wel het engagement moet aangaan om aan de slag te gaan met wat je aangereikt krijgt. Hoe meer je het vastpakt, hoe meer je uit dit traject zal halen. Je kan het traject van thuis uit volgen. Ook de opnames krijg je nadien doorgestuurd waardoor je alles op je eigen tempo nog eens kan herbekijken. 

3. Wat als ik niet live aanwezig kan zijn bij een van de masterclasses?

Je krijgt van elke masterclass ook de opname doorgestuurd. Die kan je dan op je eigen tempo nog bekijken nadien, zodat je weer mee bent tegen de volgende masterclass. 

4. Wat als ik tussendoor of nadien een individueel gesprek wil over mijn slaapprobleem?

Dat kan. Neem dan contact met me op en we plannen een individuele consultatie, live in de praktijk of online in. Dit consult duurt dan 1 tot anderhalf uur en bedraagt 75€/u. 

5. Is de masterclassreeks ook waardevol als je slaapmedicatie neemt?

Absoluut. Ook dan kan je met de info en tools aan de slag. Wil je de medicatie graag afbouwen, dan is het belangrijk dat je eerst de inzichten en handvatten hebt om je op te vangen, en dan pas met je huisarts, apotheek of therapeut de afbouw bespreekt.

6. Ik weet al heel veel over het onderwerp slaap. Ga ik hier dan nog iets aan hebben?

Mogelijks zal de theoretische kennis voor een deel herhaling zijn, hoewel het altijd goed is om de zaken meerdere keren te horen. Dan neemt je brein ze beter op. En er zullen zeker ook nieuwe elementen tussen zitten omdat het een heel uitgebreid traject is. Alles hangt ook af van hoe je daadwerkelijk aan de slag gaat met wat je krijgt aangereikt. Misschien weet je al heel veel, maar kom je tot de constatatie dat je nog niet veel (langdurig) hebt toegepast. Dan is dit je kans om er de volle 7 weken in in te investeren om je slaap te verbeteren.

7. Kan ik vragen stellen tijdens het traject?

Vragen kan je doorsturen via mail en worden ook per mail of per audio terug beantwoord. Mogelijks wordt je vraag ook meegenomen in de volgende masterclass indien ze voor velen relevant is. Vragen kunnen ook via de chat tijdens de live masterclass gesteld worden en zullen daar beantwoord worden.

8. Ik wil graag maar een aantal sessies volgen. Kan dat?

Je kan niet inschrijven voor een deel van het traject. Je schrijft in voor het ganse traject. Je bent natuurlijk vrij om te selecteren in de masterclasses die je daadwerkelijk volgt, maar je krijgt alle opnames sowieso toegestuurd.